makler martin recenze

Hledáte realitního makléře? Koukněte na recenze

Pokud hledáte realitního makléře nebo realitní kancelář, můžete to dnes snadno udělat pomocí internetu. Zkušení odborníci se prezentují online na svých webech nebo sociálních sítích a zveřejňují své recenze. Je to důležité, protože v dnešní době je online přítomnost nutnou součástí profesionálního profilu v oblasti služeb.

Hodnocení a reference jsou klíčovou součástí vizitky a důkazem schopností a přístupu specialisty. Pokud chcete získat ucelený obraz o daném odborníkovi, doporučuji zaměřit se na Google recenze. Ty jsou transparentní a poskytují nejlepší způsob, jak se dozvědět o kvalitě služeb od samotných klientů.

Najít recenze na Googlu je snadné. Stačí zadat jméno nebo název (včetně specifikace jako realitní makléř nebo realitní kancelář) na stránce www.google.com a výsledky by rovnou měly obsahovat sekci s recenzemi. Tuto sekci lze obvykle najít na pravé straně obrazovky na počítači nebo jako první v mobilním zobrazení.


Jak správně posoudit recenze?

Následujte tyto tipy, abyste zjistili, zda jsou recenze důvěryhodné a co z nich můžete vyvodit:

  • První tip je počet recenzí – více zpravidla znamená lepší přehled a bohatší zkušenosti.
  • Dále je důležitá aktualita – preferujte nejnovější recenze a pozorujte, zda nebyly nedávno nějaké dramatické změny k lepšímu.
  • Také je potřeba zaměřit se na konkrétní obsah recenzí a hledat opakující se informace, abyste mohli lépe posoudit silné a slabé stránky daného makléře.
  • Pokud se makléř vyjadřuje k výtkám, sledujte jeho styl komunikace a profesionální přístup.
  • Konečně, zohledňujte celkové hodnocení a vyhněte se makléřům s hodnocením pod 4,6, zvláště těm s hodnocením pod 4. Raději hledejte pomoc jinde, pokud je hodnocení 1 až 3.

Co když žádné recenze nemá?

Jestliže nemá někdo žádná hodnocení, neznamená to automaticky, že je špatný. Někteří lidé jednoduše nekladou důraz na online prezentaci a zveřejňování referencí. Místo toho se spoléhají na webové stránky se základními informacemi o sobě a svých službách.

Nicméně, absence referencí může zvýšit riziko, že se dostanete do spolupráce s někým, kdo nakonec neodpovídá vašim požadavkům. Proto je důležité pečlivě proklepnout potenciální obchodní partnery, zejména při transakcích, jako je prodej nebo nákup nemovitosti.

Přeji vám šťastnou volbu při výběru makléře!